2.5D frézování

Nejvýkonnější a nejjednodušší způsob vytváření 2,5D CNC frézovacích drah nástrojů: Plně interaktivní ovládání + rozpoznávání funkcí

2.5D frézování

Modul 2.5D frézování SolidCAMu poskytuje nejjednodušší a snadno použitelné rozhraní, které je bezproblémově integrováno do SOLIDWORKS a Inventoru. V kombinaci s nejnovější technologií dráhy nástroje poskytuje SolidCAM 2.5D Milling nejrychlejší, nejvýkonnější a nejjednodušší vytváření 2.5D CNC frézovacích drah nástroje.

Snadno pracujte s díly, sestavami a geometrickými náčrty a definujte operace CNC obrábění. Rychle umístěte přípravky a součásti pro úplnou vizualizaci.

— 01

SolidCAM umožňuje interaktivní i automatizované 2,5D frézování modelů SOLIDWORKS. SolidCAM je určen jak pro začínající, tak pro pokročilé uživatele a nabízí to nejlepší z obou světů - můžete si vybrat mezi plně řízeným výběrem geometrie, parametrů a strategií programování CNC nebo automatickým rozpoznáváním kapes a vrtáků a obráběním.

— 02

Kromě standardních operací 2,5D frézování profilů, frézování kapes a vrtání nabízí SolidCAM:

  • Možnosti úprav řetězce (posunutí, oříznutí, prodloužení atd.), které umožňují změny geometrie beze změny modelu CAD
  • Automatické obrábění zbytkového materiálu pro řezání materiálu, který zůstal po použití větších nástrojů
  • Obrábění fazet pomocí stejné geometrie definované v operacích Profil a Kapsa
  • Frézování závitů pro obrábění standardních vnitřních a vnějších závitů
  • Různé úrovně kapes a profilů v jedné úloze
  • Rytí textu na plochých a zabalených plochách a rytí středního řádku víceřádkového textu
  • Operace Contour 3D vede nástroj podél 3D křivky a řeže model v různých hloubkách
  • Obrábění geometrie obtékané kolem rotačních os transformací pohybu z lineárního na rotační
  • Speciální operace pro obrábění bočních drážek s podřezáním pomocí nástroje s T-drážkou

Rozpoznávání vrtáků

Automatické rozpoznávání a seskupování otvorů z modelu tělesa s možností úpravy výsledné geometrie. Jediná operace rozpoznávání vrtáků může obrábět skupiny otvorů na různých úrovních a hloubkách.

Kapesní rozpoznávání

Posouvá výkonné operace SolidCAMu pro tvorbu kapes na další úroveň tím, že automaticky identifikuje všechny kapsy na modelu CAD. K dispozici jsou všechny strategie a možnosti standardní operace Pocket v kombinaci s proměnlivými úrovněmi a hloubkami rozpoznanými z čelních ploch modelu.

Vícehloubkové vrtání

Tato výkonná vrtací operace vám dává plnou kontrolu a umožňuje vám přizpůsobit vrtání v každém kroku a v každé hloubce. Jedná se o ideální vrtací operaci pro hluboké vrtání a vrtání křížových otvorů.

SolidCAM 2.5D Frézování poskytuje nejrychlejší, nejvýkonnější a nejjednodušší vytváření 2.5D CNC frézovacích drah nástrojů.